Proost!

Kun je in deze tijden wel wat afleiding gebruiken?

Je zinnen verzetten, je zintuigen prikkelen? Kom uit je bubbel! Speel het spel ‘Keep Talking and Nobody Explodes’ mee.

De afgelopen maanden viel mij op dat één onderwerp in vrijwel elk gesprek terugkomt: de vrijdagmiddagborrel! Deze wordt vaak uitgesteld of vind digitaal plaats, maar een vorm van afstand is er vrijwel altijd en dat terwijl het juist nu belangrijk is om samen goed te werken en te communiceren. Wij hebben intern gebrainstormd om hier een boost aan te geven en kwamen al snel tot het spel ‘Keep Talking and Nobody explodes’.

‘Keep Talking and Nobody explodes’ is een spel waarbij één persoon naar een bom kijkt en moet omschrijven wat hij of zij ziet. De andere deelnemers moeten middels diverse handleidingen de bom helpen ontmantelen. Dit kan alleen door goed samen te werken, de juiste vragen te stellen en dit alles voordat de bom ontploft.
 
Oftewel; Chaos en lachen is niet uit te sluiten!
 
Wij hopen dat jullie veel plezier beleven aan dit spel! Mocht je feedback hebben, leuke foto’s of gekke video’s, laat het dan gerust horen!

Wij wensen je fijne feestdagen een goed 2021.

Met vriendelijke groet,
Dion Groeneveld en het team van NIT Solutions.

P.s. Dit spel is uitermate goed op afstand te spelen, omdat de bom maar door één persoon gezien mag worden. Vertraging, slechte audio, etc. helpen mee aan het spelelement. Sterker nog; Wanneer wij dit spelen, dan gaat degene met de bom in een andere ruimte zitten en moet dan via Teams communiceren met de anderen.

Laat je gegevens achter en je ontvangt van ons een toegangscode.