Gaat jouw CRM met de tijd mee?

Werken met verouderde versies van CRM. Het functioneert allemaal nog prima, maar als je bedrijf groeit biedt een oude CRM versie vaak onvoldoende ondersteuning. Wat zijn eigenlijk de voordelen van upgraden en hoe pak je dat het beste aan?

Oude vs nieuwe versie
Tijdens onze dagelijkse werkzaamheden komen wij geregeld CRM omgevingen tegen die meerdere versies achterlopen. De laatste versie van Microsoft Dynamics 365 CRM heeft een modernere "look & feel" die de gebruikservaring sterk verbetert. Dat is wel zo fijn als je er elke dag mee werkt en jouw medewerkers wilt stimuleren om het CRM te gebruiken.

Naast Internet Explorer biedt het ook goede ondersteuning met Firefox, Chrome, Edge en Safari, waardoor je op een voor jou vertrouwde manier kunt blijven werken. Ook heeft het veel meer rapportagemogelijkheden en het biedt daarmee meer inzichten, die kunnen leiden tot nieuwe kansen.

Upgraden
Het upgrade-pad is afhankelijk van de versie die op dat moment aanwezig is. Het kan raadzaam zijn om in één keer een nieuwe omgeving in te richten met standaardfunctionaliteiten in plaats van meerdere keren op te schalen. Dit hoeft geen compleet nieuwe implementatie te zijn; bestaande onderdelen kunnen gewoon meegenomen worden. Een overstap naar de nieuwste CRM versie kan daardoor makkelijk en voor redelijk beperkte kosten gerealiseerd worden.

Wij geloven sterk in schaalbaarheid: keep it simple! Dan is overstappen laagdrempelig en makkelijk om updates bij te houden. 

Wil je meer weten over upgraden? Stuur gerust een mail naar info@nitsolutions.nl of bel ons op 020-237 49 58.

Samen sterk,
samen efficiƫnt.