Vakantiestress? Nee hoor! Niet met Microsoft Dynamics CRM!

De laatste stap voordat je op vakantie gaat is je afwezigheidsassistent aanzetten. Maar wat moet je allemaal doen om tot dat punt te komen?

Dynamics CRM is onderdeel van je werk, van je wezen en je verwerkt er (laten we eerlijk zijn) vrijwel alles in. Een overdracht voor de vakantie hoeft dan ook niet moeilijk te zijn! Overleg de highlights kort met je collega's, zet je afwezigheidsassistent aan en ga genieten!

Het is geen geheim dat Dynamics CRM een open systeem is. Mailtjes, telefoongesprekken, taken en afspraken leg je al vast in CRM. Dus als die ene klant belt, dan kan één van je collega's direct inzien wat is besproken en afgesproken. Het werk gaat door en jij ligt lekker met je voetjes in het zand.

 Nieuwe mailtjes? Geen enkel probleem! Je volgt gesprekken en antwoorden van klanten of relaties worden op de achtergrond direct in CRM geplaatst. Je collega's zijn dus altijd ‘bij’ en kunnen goed reageren. Die reacties worden ook in CRM opgeslagen, waardoor jij na je vakantie direct in kunt zien  ziet wat is besproken.Microsoft Dynamics CRM zorgt ervoor dat jij met je collega's beter samen kunt werken, want "Samen sterk, samen efficient".

Dus geen vakantiestress met CRM van NIT Solutions! Geniet van de zomer!  

Samen sterk,
samen efficiƫnt.