Non-profit organisaties met een CRM

Wat als je geen sales bedrijft en toch als organisatie wilt groeien? Ook in dat geval kan Dynamics 365 heel waardevol zijn.

Het is zonde dat de non-profit sector niet stilstaat bij wat een CRM-systeem kan bieden. Ja, een CRM helpt zeker bij sales activiteiten, maar je kunt er zoveel meer kanten mee op.

Zo hebben wij onlangs een ledenmodule ontwikkeld om organisaties meer inzichten te verschaffen in hun leden en lidmaatschappen. Dat biedt ook voor verenigingen en stichtingen een goede uitkomst.

Alle informatie die relevant is over een lid of lidmaatschap wordt door CRM op een slimme manier gebundeld en gepresenteerd zoals die nodig is. Van daaruit kunnen marketingactiviteiten uitgevoerd worden. 

Periodieke nieuwsbrieven stuur je bijvoorbeeld binnen een handomdraai naar gewenste ledengroepen. Maar ook een stuk persoonlijke service voor trouwe leden kan heel makkelijk gedaan worden op basis van het beeld dat CRM geeft van de leden.

Relatiebeheer zit niet alleen in sales. Elke organisatie heeft er op een manier mee te maken. Het is uiteindelijk alleen maar de vraag wat je wilt bereiken met je organisatie. Het antwoord en de oplossing liggen binnen Dynamics 365.

Wij bij NIT Solutions helpen onze klanten graag bij het out-of-the-box denken om tot die juiste oplossing te komen.

Samen sterk,
samen efficiƫnt.