Officieel ClickDimensions partner

NIT Solutions is officieel ClickDimensions partner, maar wat houdt dat in? 

Dynamics 365 bevat een marketingmodule, maar die is niet voor elke organisatie voldoende. Door de groeiende behoefte van onze klanten naar een uitgebreide en geïntegreerde marketing oplossing kunnen wij meer bieden op dit gebied.

Voor wie is het bedoelt en wat kun je ermee?
Voor de bedrijven die meer willen halen uit hun marketing is ClickDimensions de optimale oplossing. Alle data die je binnen CRM gebruikt kan ook direct gebruikt worden voor marketing campagnes. Daarnaast zorgt de ClickDimensions add-on er ook nog eens voor dat je huidige data verrijkt wordt door nieuwe gegevens. Hierdoor kan een potentiele klant automatische als lead worden aangemeld, waardoor je jouw verkoop aanzienlijk kunt verhogen zonder extra moeite ervoor te doen. Dit wordt mogelijk gemaakt door vanuit je CRM te werken, omdat ClickDimensions na installatie als een submenu verschijnt. Je hoeft niet te veranderen naar andere systemen of op zoek te gaan naar integratie oplossingen. Ook je zakelijke Social Media accounts koppel je in een handomdraai aan ClickDimensions.

Enkele mogelijkheden van ClickDimensions zijn:

  • Maak templates in Word en sla deze centraal op in Dynamics 365 (CRM)
  • Creëer marketinglijsten om je contacten te segmenteren
  • Maak geautomatiseerde campagnes aan en plan activiteiten in
  • Werk beter samen door middel van onderlinge taken in CRM
  • Stel doelstellingen op en controleer deze met de resultaten uit de marketingactiviteiten
  • Volg je marketing e-mailings en beheer de emailregistraties
  • Analyseer de bezoekers van je website voor relevante content en verkrijg verdere inzichten

Dit is slechts een kleine greep uit de functionaliteiten van ClickDimensions en Dynamics 365. Vragen? Altijd stellen! Stuur een mail naar info@nitsolutions.nl of bel ons op 020-237 49 58.

Samen sterk,
samen efficiƫnt.