De partners

Het samenwerken komt niet alleen terug in het proces wat we met klanten doorlopen. Wij geloven ook in samenwerken met andere betrouwbare IT partijen, want samen staan wij sterker.

New Media 2Day

Vanuit Pand Noord in Amsterdam-Noord helpt NM2D hun klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoo-rautomatisering.

Zij lopen voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice.

IT Support Groep

Al 20 jaar grip op het ongrijpbare van ICT! IT Support Groep in Tilburg helpt klanten op een eigen en onderscheidende manier. Zij maken organisaties succesvoller met behulp van ICT. 

Het vakmanschap en de passie van de mensen voor het ICT-vak, zijn het professionele hart van IT Support Groep. Zij leveren daarmee een bijdrage aan de strategische en tactische doelstellingen van relaties. 

Tredion ICT & Telecom

Al 21 jaar actief in de ICT & Telecom markt, dat staat garant voor ervaring. Gevestigd in het centraal gelegen Gorinchem en een betrouwbare partner voor hun klanten.

Tredion maakt de vertaalslag en stelt u in staat om ICT en Telecom als middel te gebruiken om overal, slimmer en veiliger te werken.

Samen sterk,
samen efficiƫnt.

Contactgegevens

Stationsweg 25
4205 AA Gorinchem

T 020 - 237 49 58
E info@nitsolutions.nl

Heeft u een vraag?